Sunday, February 28, 2010

Minum Potang..

Bilo cuti ni kan..poghut asyik kebulur yo. Lopeh makan nasik tghari pun boleh lapar lagi..mulut tu sentiaso nak mengunyah yo..ishh macammano lah tak gomok. Hari tu maso timbang kek hospital ..toinggggg....alamakkkk berat ku naik lagi...aduhhh..aaaaaaaa..nak nangih dibuek eh..ghaso macam nak buek senaman dan lopeh tu boleh turun 3 ko 4 kilo ...boleh ko cam tu? he..he..he..bilo time makan tak ingat..bilo dah gomok baru lah gelabah..patutlah baju banyak yang dah kotat. Pipi pun dah labuh..kalau budak kocik, comel lah jugak..ini dah tuo bangko ni, buruk bonar...
Balik pado ceghito minum potang, kali ni Sopit buek cekodok bilih, ramuan macam biaso, topung, bawang merah, lado api dan ikan bilih, cumo Sopit tambah sikit sos spagetti peraso cendawan, bubuh lah dalam 2 sudu teh, bancuh semuo tu dgn air. Goreng dan hidangkan dgn pencicah kegomaran tak kigho lah kuah gulai ataupun sos. Uiiihhhhh..sodap ghupo eh cekodok campur sos spagetti ni. Cubo lah..sodap, yang pasti tak poninglah makan eh tu..he...he..he...



1 comment:

myfuzzyworld said...

Salam Sopitkotam & semua pembaca blog ni,

Saya ingin menjemput anda semua untuk participate dlm survey saya berkenaan dengan Blog Quality

Evaluation. Anda juga berpeluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor

External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau boleh terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

TQVM
-zu-

>> lapo pulak nengok gambo cucuq tuh, isk..